EU-projekt Tillsammans blir vi

Ambjörnsgården förskola har under hösten 2016 inlett ett tvåårigt
EU-projekt vars huvudmål är att förskolans pedagogiska personal ska få en bredare och djupare kunskap kring pedagogisk dokumentation.

Förskolans pedagogiska personal ska få en bredare och djupare kunskap kring pedagogisk dokumentation genom att lära sig mer kring kommunikation, föräldrasamverkan, demokrati, estetiska lärprocesser, observationer, lyssnande, pedagogiska miljöer uppbyggda för att främja en hållbar miljö och social integration.

Vi har startat ett internationellt samarbete med förskolor i Bassa Reggiana för att öka vår kompetens och hämta inspiration från deras arbetssätt. De bearbetar även litteratur inom området pedagogisk dokumentation gemensamt med kommunens andra förskolor.

Vill du veta mer om vårt EU-projekt tveka inte att kontakta oss! Följ gärna vårt arbete på Facebook, Förskolan Ambjörnsgården eller på Instagram, tillsammansblirvi.