Dela sidan på sociala medier

Måltider

Det är kommunens kostenhet som har hand om servicen av måltider till Grästorps kommuns fritids, skolor, förskolor och äldreomsorg.

Följ oss på Instagramlänk till annan webbplats och se hur vi tillagar och serverar våra goda måltider från råvaror av hög kvalitet!
Instagramkonto: @grastorps_kommun_kostenheten

Menyer

Kostenhetens kök och målsättning

Totalt har kostenheten sex kök, där fyra är tillagningskök och två är mottagningskök.

Kostenhetens personal runt om i kommunen arbetar tillsammans med ständiga förbättringar för att utveckla verksamheterna. Vårt kvalitetsmässiga mål är att måltiderna ska motsvara eller helst överträffa kundernas och gästernas förväntningar genom att vara vällagade, näringsrika och variationsrika. Vi tillagar och serverar måltider med stor omsorg och strävar alltid efter matlagning från grunden.

Vårt ekonomiska mål är att använda kommunens resurser på bästa sätt ur ett miljövänligt, kostnadseffektivt och kvalitetshöjande perspektiv. Våra måltider består av ca 30% ekologiska produkter.

 

Restaurang Jon Jesper

Jon Jespers restaurang i Kommunens hus i Grästorp tillagar måltider till gäster på äldreboenden och besökande restauranggäster. Dessutom portionsförpackas måltider som levereras hem till grästorpare.

Öppet vardagar 11:45 - 13:30.

Till menyn för Jon Jespers restaurang

 

Måltider för hemleverans till ordinärt boende

Medborgare inom Grästorps kommun har med vissa förbehåll möjlighet att få måltider levererade hem. Måltiderna tillagas av restaurang Jon Jesper där fokus ligger på variationsrika måltider av hög kvalitet lagade från grunden.

Måltiden levereras kyld till kundens hem av arbetsmarknadsenhetens personal. Leverans sker alla dagar som kunden önskar.

Ansökan för måltidsdistribution sker till kommunens socialsekreterare, telefon: 0514-582 34.

Kontakta AME:s personal som levererar måltiderna på telefon: 0514-580 64.


Vill du äta med ditt barn?

Föräldrar är hjärtligt välkomna att kostnadsfritt äta skollunch med sitt barn en gång per termin. Vår förhoppning är att så många föräldrar som möjligt passar på att besöka skolrestaurangen och får en god och trevlig måltid i skolmiljö tillsammans med sitt barn.