Dela sidan på sociala medier

Meny Lunneviskolan

Här finns meny för skolrestaurangen på Lunneviskolan i Grästorp.

Till lunchen serveras även:

  • En varierad salladsbuffé
  • Hårt bröd och bordsmargarin
  • Ekologisk mjölk eller vatten som måltidsdryck


Vecka: 7 (11/2 – 17/2)

måndag: Kökets val – Vegetariskt
tisdag: Kökets val – Soppa
onsdag: Kökets val – Färsrätt
torsdag: Kökets val – Fiskrätt
fredag: Kökets val – Kötträtt


Vecka: 8 (18/2 – 24/2)

måndag: Korv stroganoff, serveras med ris
tisdag: Kyckling Marengo (smaksatt med vitt vin, tomat & champinjon), serveras med stekt kulpotatis
onsdag: Ost- & broccolisoppa, serveras med mjukt bröd & pålägg
torsdag: Köttfärslimpa, serveras med potatis, gräddsås, inlagd gurka & lingonsylt
fredag: Ugnsgratinerad fisk smaksatt med vitlök och gräslök, serveras med potatismos


Vecka 9 (25/2 – 3/3)

måndag: Mexikansk frestelse, serveras med tacosås
tisdag: Fiskburgare, serveras med bulgur & grön örtsås
onsdag: Stekt kycklingfilé, serveras med stekt kulpotatis, gräddsås
torsdag: Potatis- & purjolökssoppa, serveras med mjukt bröd & pålägg
fredag: Pannbiff, serveras potatis, stekt lök, gräddsås & lingonsylt


Vecka: 10 (4/3 – 10/3)

måndag: Husets fiskpinnar, serveras med potatismos & skirat smör
tisdag: Spaghetti & köttfärssås
onsdag: Stängningsdag
torsdag: Rotfruktsgratäng, serveras med fetaostkräm
fredag: Ugnsgratinerad fläsknoisette med sambal oelektäcke, serveras med ris & vinbärsgelé


* Med reservation för ändringar