Dela sidan på sociala medier

Busskort


Information om Skolkort till gymnasieskolan,

Läsåret 18/19

 

 Olika rutiner beroende på var man studerar:

Fyll i och underteckna ansökningsblanketten senast den 3 augusti Har du inte utskriftsmöjligheter kan du göra det på Grästorps Bibliotek. Blanketten skickas eller lämnas till till Grästorps Kommun, Medborgarkontoret, Eva Dahl, 467 80 Grästorp.

From onsdag den 15 augusti 2018 finns ditt Skolkort till gymnasieskolan att hämta hos Anita Andersson på Nya Centralskolan. Detta gäller dig som ska studera på någon av följande gymnasieskolor:
· Kunskapsförbundet Väst, Trollhättan och Vänersborg, och friskolor i dessa kommuner
· Naturbruksgymnasierna i Västra Götalandsregionen
· Gymnasieskolor i Göteborg
· Gymnasieskolor i Uddevalla

Du som ska studera på någon av nedanstående gymnasieskola kommer att få ditt Skolkort på din gymnasieskola. Det innebär att du första skoldagen får åka med bussen på morgonen utan någon biljett och får till att börja med ett tillfälligt Skolkort på din gymnasieskola för att åka till och från skolan:
· Gymnasieskolor inom Gymnasium Skaraborg (Lidköping, Vara, Skara, Skövde m fl)
· Fridaskolan i Vänersborg
· Folkuniversitetet i Trollhättan
Ev frågor om busskort till gymnasieskolan kan ställas till anita.andersson@grastorp.se, kaisa.lundqvist@grastorp.se eller eva.dahl@grastorp.se

Ansökan och information kring busskortPDF

Nyttjar du grundskolans skolskjuts som transportmedel till hållplats för gymnasieskolans skolskjuts skall du även ansöka om denna, se fliken grundskola.