Dela sidan på sociala medier

Lediga tomter

I Grästorp kan du köpa tomter med centralt och samtidigt naturnära läge till ett mycket förmånligt pris.

Om du är intresserad av att köpa en tomt ringer du 0514-581 41.

Kvarteret Korallen

Mellan den 20 juni och 6 juli finns fem tomter tillgängliga för försäljning i Kvarteret Korallen på Brännebacka. Intresseanmälan är öppen under 16 dagar och sker via telefon eller e-mail till kommunen.

Kvarteret Korallen är beläget i attraktiva Brännebacka. Området är ett av de nyaste bostadsområdena och Korallen är den tredje etappen av tomter som säljs i området. Beläget intill Nossan med närhet till Grästorps centrum är området väldigt populärt för nybyggen. Områdeskartan nedan visar hela det nybyggda området på Brännebacka, där Kvarteret Korallen är området längst till höger.

Kvarteret Korallen

För detta område har Kommunstyrelsen beslutat om speciella regler och tillämpar lottning för utförsäljning. Hanteringen är sådan att de som är intresserade kontaktar kommunen via telefon eller e-mail. Alla intressenter registreras noggrant men utan inbördes rangordning.
Innan lottningen kommer varje person tilldelas ett nummer för att säkerställa rättvis behandling. Efter lottning får de fem personer som tilldelats tomt välja vilken tomt de vill ha, utifrån turordningen i lottningen (den som dras först får välja tomt först och så vidare). Om inte alla tomter säljs gäller först till kvarn – ingen ny lottning sker alltså därefter.

Lottningen sker 9 juli kl 13.00 i Samlingssalen.

Nedan finns en bild på de olika tomterna och deras yta. Anledningen till den till synes konstiga uppdelningen mellan tomt nr 3 och 4 är att det går en väg ovanför tomt nr 4.

Tomter kvarteret Korallen

Anmälan sker till Miljö- och byggnämnden på miljoochbygg@grastorp.se eller via telefon på 0514-58 141.

Vi ser fram emot era samtal och mail!

Nya priser från och med 2018-01-01

Enligt Kommunfullmäktiges beslut 2017-10-19, § 63 kommer tomtpriserna från första januari 2018 att vara 140 kr/kvm (exklusive vatten- och avloppsanslutning).

Video – så är det att bo i Grästorp