Dela sidan på sociala medier

Att jobba på Grästorps kommun

Grästorps kommun är den största arbetsgivaren i Grästorp. Vi är cirka 500 medarbetare som finns representerade i en lång rad olika yrken.

De flesta yrkena hos Grästorps kommun kräver någon typ av kvalificerad utbildning, till exempel: lärare, sjuksköterskor, undersköterskor, tekniker och bibliotekarier.

I kommunens verksamhet finns cirka 45 olika yrken och den gemensamma nämnaren för dem är att göra skillnad i människors vardag.

Här hittar du lediga jobb hos Grästorps kommun

Sveriges viktigaste jobb

Om du vill läsa mer om hur det är att arbeta i välfärdssektorn och vad våra olika yrken innebär kan du läsa om satsningen som Sveriges kommuner och landsting (SKL) gör och som kallas Sveriges Viktigaste Jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Medarbetarna är nyckeln

Många av de medarbetare som jobbar i Grästorps kommun träffar, tar hand om, stöttar , eller utbildar invånarna i Grästorp.

Vi är helt enkelt till för er och vi gör hela tiden allt vi kan för att bli ännu bättre.

Politikerna beslutar

De förtroendevalda politikerna beslutar om vilka mål och inriktningar som kommunen ska ha. Det är också politikerna som bestämmer hur mycket pengar respektive verksamhet får att röra sig med.

Sedan är det medarbetarnas uppdrag att arbeta för att målen uppfylls och att medborgarna i Grästorp får en så bra service som möjligt från kommunen.

Värdskap - en del av vår vardag

Grästorps kommun har en gemensam värdegrund angående värdskap "välkomnande med hjärta och kunskap". Värdskap är konsten att få människor att känna sig välkomna. Att se dem vi möter som våra gäster, oavsett om de är kunder, patienter, klienter, elever eller kollegor.

Vi strävar efter att alltid göra det "lilla extra" och därigenom överträffa våra kunders förväntningar.

Vad betyder då detta? Har vi ett bra bemötande idag? Jo, i de flesta fall har vi det, men bra kan bli bättre och dessutom är det inte alltid så enkelt som man kan tro.

För att förbättra bemötandet ytterligare pågår det ett kontinuerligt arbete i hela kommunen.

Testa dig själv!

Vill du veta hur du skulle passa in i en kommun, landsting eller annan offentlig verksamhet?

Gör testet hos SKLlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster