Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 27 februari 2018

Nyheter NSG

ÄNTLIGEN DAGS FÖR STOOR FEST 19/10! ANMÄL ER INNAN 21 SEPT, FÖRST TILL KVARN!!

 

Grästorps Galan

 

Nyhetsbrev för september 2018

Prao på gång.  I år med en digital twist!

Hjälp ungdomarna i sitt yrkesval och ta chansen att hitta din framtida kollega!

Vecka 39 är det dags för ÅK 8 att ta sig ut på prao och vi hoppas att så många företag som möjligt tar chansen att bygga relation med våra ungdomar och hjälpa dem i sina yrkesval.

Eleverna kommer att uppmanas att söka prao-platser och försöka hitta en som matchar deras intressen.
Vi hoppas att många av er fantastiska företagare har möjlighet att ta emot prao. Det är mycket uppskattat och en viktig del av samarbetet mellan skola och näringsliv. Också viktigt att intresse för området är viktigare än de kontakter eleverna har.

OM du är intresserad av att ta emot prao-elever som extra inriktar sig på att titta med unga ögon på digitala möjligheter i ditt företag, så kontakta sofia.jessen@grastorp.se, så kan jag förmedla kontakt med elever i en testpilot. 

Kostnadsfri föreläsning i toppklass!

Forskare kommer till Grästorp och berättar om hur landsbygden kan blomstra! Anmäl dig snarast!
Välkommen att anmäla er till en spännande eftermiddag. Lina Bjerke är en duktig föreläsare som berättar om vad det är som gör att landsbygdskommunen attraherar kompetens och vad som avgör var människor bosätter sig.

anmäl dig härlänk till annan webbplats

 

GALA fredag 19/10!

Stoor fest med priser, föreläsning och underhållning.Skriv up den 19 oktober, för detta vil ni inte missa!
Inbjudan och detaljer kommer!!

 

Tips på kostnadsfri utbildning

ALMI Väst bjuder in till: Att sälja med framgång - om att förstå dina kunder och underlätta köp

Att sälja med framgång
Startseminarium – Om att förstå dina kunder och underlätta köp För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.

Framgångsrikt företagande bygger till stor del på att förstå marknadens behov. Men ofta behövs det mer. Du måste också ha kunskap om dina kunders motivation att köpa och vad som avgör om kunderna köper.

Seminariet ”Att sälja med framgång” ger dig kunskap och inspiration om hur du kan arbeta effektivt med din marknadsföring och försäljning. När du kan få kunden att förstå sitt behov och du vet hur mycket tid och resurser måste du lägga ned per vunnen order, då har du bättre förutsättningar att lyckas med ditt företagande. 
 
Läs med och anmälalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Vill du läsa tidigare nyhetsbreven besök nyhetsarkiv

 

Grästorps företagsklimat bäst i Skaraborg!

Företagarna är all mer nöjda med företagsklimatet i Grästorp. I svenskt näringsliv undersökning syns en positiv utveckling för företagsklimatet i Grästorp. Grästorps företagsklimat placerar oss i topp av Skaraborgs kommuner och långt över rikssnittet.

- Det här är glädjande nyheter och ett kvitto på att kommunen är en gynnsam plats för företagare. Vi tror att det goda klimatet beror mycket på god samverkan, NSG och inte minst våra drivna företagare i kommunen. Resultatet sporrar oss att fortsätta arbeta på att skapa rätt förutsättningar för företag i kommunen så att de företag som är etablerade trivs och att fler ser Grästorp som en möjligheternas kommun, säger Sofia Jessen, näringslivutvecklare.

du kan läsa mer på http://www.foretagsklimat.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Företagsklimat