Dela sidan på sociala medier

Nyheter NSG

 Äntligen! NSG har en ny hemsida!  
Fortfarande finns saker att göra, som att lägga in fler bilder och ännu mer information, men nu är vår hemsida flyttad och levande. Här kommer vi att lägga upp nyheter och evenemang, man kan hitta eller hyra ut lokaler, få tag i kontaktpersoner eller få veta mer om olika stöd för företagarna. Välkommen in och titta! www.naringslivgrastorp.se

Glöm inte heller att följa NSG på Facebook, där det kommer ännu mer snabb information!

Frukostmöte NSG

Frukostmöte för företagare i Grästorp:
Denna gång med föreläsning
Tid: 8-10
Plats: Bellmansalen, Grästorps Kulturhus

Välkommen på frukostmöte för alla företagare i Grästorp!
Denna gång kommer vi att bjudas på en kostnadsfri föreläsning av Carina Torpenberg om "Hur du lyckas med bestående förändringar för dig och din verksamhet."
Carina har mångårig erfarenhet av förändringsarbete och se fram emot en engagerande och intressant föreläsning för alla typer av företagare.

Det blir även kort information från NSG, frukost och nätverkande.

Anmälan senast 12/3, men gärna så snart som möjligt. Välkommen! 

Läs om föreläsningen härPDF  


NSG planerar

Näringslivsgala den 14/4!

Inbjudan med detaljer kommer, men skriv upp i kalendern! Detta är chansen att träffa övriga företagare under en härlig kväll, så boka den i kalendern! Varför inte ta med personalen och gör det till er personalfest!?

Första träff för kvinniga företagare i GrästorpVälkommen att hänga med i en informell och enkel nätverksträff för företagarkvinnor i Grästorp.


Vi ses på kvällen den 22/3 i Grästorp, detaljer kommer ut till de som anmäler intresse till

sofia.jessen@grastorp.se

Varmt välkommen!


länk till annan webbplats

Hej!

God fortsättning på er och Gott nytt år!

Litet info:

Hälsoveckan vecka 5 2018.  Vi hoppas att företagen vill vara med! Ge de anställda en hälsoupplevelse, en träningstimme eller gå på någon av de föreläsningar/aktiviteter som anordnas. Butiker och restauranger är varmt välkomna att anordna saker på temat hälsa denna vecka. Meddela gärna Sofia så kommer det med i information som går ut.

Kulturveckan 2018 blir vecka 20, så vårmarknad blir 19/5.

Men närmast i tiden ligger ett nytt evenemang:

Den 17/1 är det yrkesmässa. Vi vill gärna öka kontakten mellan elever/skola och det lokala näringslivet. På denna mässa försöker vi täcka in många olika branscher och den är ett sätt för företagare att träffa alla 8:or och 9:or och skapa kontakt, relation och hjälpa till med gymnasievalet.

Vi har fått några anmälningar från företag och jag ser gärna fler. Handlar bara om två timmar mellan 10-12 och man behöver inte ha någon monter utan bara finnas där och träffa ungdomarna. Självklart kostnadsfritt att stälal ut, först till kvarn gäller dock. Vi har bokat Bellmansalen i Kulturhuset.

Välkomna att anmäla er till sofia.jessen@grastorp.se.

Vi gör detta främst för att många företag säger att de har eller kommer att ha svårt att anställa rätt typ av kompetens/personer.

Allt för nu!

Varma hälsningar

Sofia Jessen, NSG


Fortsatt goda betyg i enkätsvar företagsklimat

Svenskt näringslivs ranking av företagsklimatet kommer i september, men nu har enkätsvaren kommit ut och glädjande nog kan vi se att Grästorp har näst bäst företagsklimat i hela Västra Götalandsregionen.

Kul! Vi har många drivna och engagerade företagare, som har ett bra nätverk och som tycker att samspelet med kommun och samhälle i stort fungerar bra. Fantastiskt roligt och något att sträva efter att upprätthålla!

 

enkät 2017