Dela sidan på sociala medier

Starta företag

Ta steget till att starta eget i Grästorp!

NSG
Genom oss får du personlig service vid nyetableringar. Dessutom så hjälper vi dig till rätt kontakter inom kommunen, hitta lokal eller mark samt till ett nätverk som hjälper dig och ditt företag. Kontakta oss på sofia.jessen@grastorp.se eller 0514-580 76.

sf

Vill du starta eget eller är du nybliven företagare?
Då kan du få kompetent kostnadsfri rådgivning av Nyföretagarcentrum Väst. Nyföretagarcentrum är en näringslivsdriven stiftelse utan vinstintresse, som har som syfte att stimulera entreprenörskap och framväxten av nya livskraftiga företag.
Genom Nyföretagarcentrum kan du som nyföretagare få:

  • enskild rådgivning – kostnadsfri, personlig och konfidentiell
  • utbildning i ”Starta eget”
  • delta i ett mentorprogram
  • Utbildning för att driva företag

Se gärna hemsidan för att veta mer: LÄNK

Kontakta gärna Sofia Jessen, näringslivsutvecklare i kommunen, på telefon 0514-580 76 om du är intresserad av att starta eget företag eller om du är företagare och vill delta i Nyföretagarcentrum Västs aktiviteter.

Verksamt.selänk till annan webbplats
Här hittar du den hjälp som behövs för att planera och komma igång med ditt företag. Exempelvis att välja företagsform, företagsnamn, skapa en affärsplan samt registrera ditt företag. På denna sidan finns allt samlat som du behöver veta.

Här finns viktiga information för dig som ska starta ditt företag nyföretag centrum västlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster