Informationsfilmer

Grästorp är kommunen där du kan leva din lantliga dröm i händelsernas centrum. Se några av de filmer som producerats om kommunen.

Nyfiken på hur livet är i Grästorp?

Titta gärna på vår film om att bo i Grästorp – en lantlig dröm för aktiva människor! Här finns riktigt bra boendemiljöer i både tätort och landsbygd! Vi har även ett rikt fritidsutbud, goda kommunikationer och ett 30-tal butiker. Välkommen till Grästorp!

Här kan du se den vackra naturen i Grästorps landsbygd och exempel på det rika utbudet av fritidsaktiviteter och butiker.

Vi tackar alla medverkande från bland annat Näringslivssamverkan Grästorp, Ekarnas GK, Ridklubben i Grästorp, IK Gauthiod, Grästorps IK, Grästorps Innebandyklubb, Grästorps Kampsport, Grästorps bibliotek och skola, Grästorps Turistförening, LRF med flera!