Kommunikationskanaler

Vi är måna om att ha en dialog med våra kommuninvånare och anställda. Här kan du läsa mer om vilka kanaler Grästorps kommun kommunierar genom.

Hemsidan

Den kanal som används mest. På den externa webbplatsen www.grastorp.selänk till annan webbplats lägger vi ut nyheter, krisinformation och här hittar du information om Grästorps kommun.

Webb-TV

Varje vecka producerar vi ett avsnitt som sammanfattar de viktigaste, mest aktuella och intressanta händelserna i kommunen – med fokus på den kommunala verksamheten.

Se på webb-TV här

Sociala medier

Kompletterar hemsidan på ett bra sätt då många invånare använder sig av sociala medier. Här jobbar vi för att få till en ännu bättre dialog med invånarna. Läs mer om våra olika sociala medier lite längre ner.

Tänk på detta när du använder Grästorps kommuns sociala medier:

• Skicka aldrig känslig information som till exempel personuppgifter genom våra sociala medier. Då är det bättre att du ringer, skickar brev eller mejl till oss i stället.
  • Inlägg och material som publiceras i sociala medier är allmänna handlingar.
  • Om det görs inlägg som gäller enskilda ärenden, eller som är olagliga, olämpliga och som kränker någon kommer de att tas bort.

Världens största sociala nätverk på internet är ett bra sätt att kommunicera med kommuninvånare, organisationer, företag och andra kommuner. Grästorps kommun jobbar aktivt med Facebook och ser ofta ett stort engagemang kring kommunfrågor där.

Till Grästorps kommuns facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Här samlar vi alla videos som Grästorps kommun producerar. Till exempel webb-TV och informationsfilmer.

Till Grästorps kommuns Youtubekanallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Karriärnätverket där vi publicerar lediga tjänster och där medarbetare och blivande medarbetare kan kommunicera med och om arbetsgivaren Grästorps kommun.

Till Grästorps kommuns Linkedinsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Intranät

Kanalen för att kommunicera med kommunens medarbetare. Här publiceras nyheter som rör personalen och verksamheten.

Till intranätetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster