Artikeln publicerades 5 juli 2017

Mattias Svensson slutar som teknisk chef

Under onsdagsförmiddagen blev det klart att Mattias Svensson, teknisk chef, slutar i Grästorps kommun och istället börjar i Lidköpings kommun som förvaltningschef för intern service.

-Vi är många som kommer att sakna Mattias Svensson i Grästorp. Inte minst jag själv som har suttit vägg i vägg med honom under min tid här i kommunen. Vi mister inte bara en skicklig chef utan också en väldigt trevlig kollega, säger Linda Esseholt, kommunchef.

Jobbet som förvaltningschef för intern service innebär arbetsuppgifter inom kost, fastigheter och städ.

-Tjänsten i Lidköping kommer passa Mattias Svensson perfekt, både utifrån erfarenhet men även utifrån intresse. Jag är jätteglad för hans skull och också tacksam över det fantastiskt fina arbete som han har gjort i Grästorps kommun under de senaste åren. Vi har verkligen fått igång byggandet och vi har en budget i balans. Det är bara att gratulera Lidköpings kommun till en god rekrytering och vi ser såklart fram till fortsatt gott samarbete i V6-kommunerna, säger Linda Esseholt.

Mattias Svensson kommer att avsluta sin anställning i Grästorp den femte oktober. Rekryteringen av hans ersättare kommer att påbörjas direkt efter sommaren.