Artikeln publicerades 21 september 2017

Privata mobilfilmer ska marknadsföra Grästorp

Ett nytt grepp för att marknadsföra Grästorps kommun är i sin linda. Med hjälp av inskickade mobilfilmer från invånarna i Grästorps kommun planeras en ny marknadsföringsfilm att tas fram.

I ett facebookinlägg ombeds boende i kommunen skicka in sina bästa mobilfilmer till kommunen. De bästa filmsekvenserna skall sedan redigeras ihop till en film som skall marknadsföra kommunen.

-Vi vet att Grästorparna själva sitter på jättemånga bra filmer från exempelvis solnedgången, cykelturen, ridturen eller golfrundan, säger Linda Esseholt, kommunchef.

Vill du/ni vara med att marknadsföra din kommun?
Skicka då in din absolut bästa mobilfilm från din höst, vinter, vår eller sommar från ditt Grästorp via meddelandefunktionen innan den 8 oktober.

Du bestämmer! Men kom ihåg! Högst 10-15 sekunder film per person.

Skickar du filen via mail: margareta.valdemarsdotter@grastorp.se får filen inte vara större än 30 Mb.

Glöm inte att uppge inspelningsplats.

Har du tur kan just din filmsekvens bli utvald i filmen som skall gå under parollen: "Gräset är grönare i Grästorp"!

Utvalda bidrag kommer att få en symbolisk present.