2014

Här har vi samlat alla webb-TV avsnitt från Grästorps kommun som spelats in och sänts under 2014.

Vecka 51

Veckans webb-TV från Grästorp handlar bland annat om kommunens deltagande på Hollandsmässa, hantverkarstugan och resultatet av medborgarpanelens rådgivande röstning om hundrastgård.

Vecka 50

Veckans ämnen är Grästorps strålande resultat i Kommunkompassen, Trygga Hem Grästorps ombyggnation av Åsevi, beslut om landsbygdsstrategi, klass 5A som gått vidare i tävlingen Vi i femman.

Vecka 49

Veckans webb-TV från Grästorps kommun med presentatör Julia Leonsson och gäster kvalitetschef Anna Sofia Johansson, informationschef Victoria Hallqvist och nyheter i korthet av Ove Johansson.

Vecka 48

Veckans webb-TV med presentatör Julia Leonsson. Gäster är volontärsamordnaren Maria Toll och Ulla Johansson.

Vecka 47

Veckans webb-TV sänds från Centralskolan där det hänt spännande saker i veckan, missa inte bonusinslaget efter avannonseringen.

Vecka 46

Veckans webb-TV från Grästorps kommun med presentatör Julia Leonsson. Veckans ämnen handlar om hur medborgarna kan påverka politiska beslut, medborgarpanelen, synpunktshantering och hundrastgård.

Vecka 45

Veckans webb-TV från Grästorps kommun med presentatör Julia Leonsson. Veckans ämnen handlar om krisövning, nytt kommunfullmäktige med Gunnar Nyvaller som ordförande och medborgarpanel!

Vecka 44

Veckans webb-TV från Grästorp med presentatör Julia Leonsson. Gäster är Ove Johansson, Mattias Svensson, Martin Karlberg och Tobias Leverin.

Vecka 43

Första avsnittet av Grästorps kommuns webb-TV. Aktuella lokala nyheter i korthet. Presentatör: Julia Leonsson Gäster: Kent Larsson och Pernilla Bjerkesjö.