Dela sidan på sociala medier

Bli vikarie och hjälte i Grästorps kommun

Just nu har vi ett stort behov av vikarier i social verksamhet och i bildningsverksamheten till följd av coronakrisen. Därför söker vi dig som är flexibel och självständig, som är serviceinriktad, nyfiken och frågvis – och som kan rycka in i olika verksamheter med kort varsel.

Vi behöver vikarier för alla tider på dygnet, men särskilt morgnar, helger och kvällar. Vår bemanning kan ibland ringa tidigt på morgonen för arbete samma dag, och då är det viktigt att de får svar om du är tillgänglig eller inte.

I ansökan lägger du in ditt cv och svarar på några frågor om din kompetens och när du kan börja. En del jobb inom social verksamhet kräver körkort, men inte alla. Därför får du även en fråga om du har tagit körkort.

Vi gör bemanningsbedömningar löpande, och behovet av antalet vikarier kommer förändras över tid. Du blir kontaktad om vi har behov av just dig och din kompetens.

För att kunna arbeta i förskola och skola, och i LSS-verksamhet där det finns personer under 18 år, behöver du dessutom skicka in ett utdrag ur belastningsregistret. Det ansöker du om på Polisens hemsida.länk till annan webbplats Handläggningstiden för ett utdrag är ibland upp till tre veckor, så ansök om ett utdrag samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allt klart om du går vidare i rekryteringsprocessen. Observera att det är olika utdrag för förskola/skola och för LSS-verksamhet.

Ansök här och bli vår hjälte!länk till annan webbplats