Dela sidan på sociala medier

Sommarjobba i vården

Vill du hjälpa andra människor och arbeta i en digital kommun?
Sök jobb hos oss, din insats kommer göra stor skillnad!

Vi söker dig

som vill sommarjobba i våra LSS-verksamheter och inom äldreomsorgen i Grästorps kommun. Alla är välkomna att söka, både du som tidigare har arbetat hos oss eller du som är nyfiken på arbetet inom vården. I våra verksamheter är den personliga kontakten viktig. Dessutom arbetar vi med olika tekniska och digitala hjälpmedel för att underlätta vardagen för omsorgstagarna och personalen. För vissa av våra tjänster krävs det B-körkort.

Våra lediga tjänster

  • För tillfället har vi ingen sökbar platsannons ute, nästa ansökningsperiod är 3-30 april. 

FRÅGOR OCH SVAR

med Linda Björk, enhetschef särskilt boende

Vilka veckor söker ni semestervikarier?
- Semesterperioden är mellan vecka 25-33.

Vilka arbetsuppgifter utför jag som semestervikarie?
- Du arbetar bland annat med personlig omvårdnad, stöd i vardagliga sysslor, aktiviteter och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Vilka arbetstider har man?
- Arbetspassens utformning ser olika ut och kan sträcka sig över alla dygnets timmar, exempel dag, kväll, dygn, helger och på vissa enheter nattjänstgöring.

Behöver jag ha datavana?
- Det är bra om du är van vid datorer och smartphones då bland annat dokumentation och digital signering av läkemedel ingår i arbetsuppgifterna.

Varför är det viktigt att jag har goda kunskaper i det svenska språket?
- För att ge ett bra bemötande, och för att förstå vad brukare säger. För att du ska kunna göra dig förstådd med brukare och kollegor, ta till dig viktig information, ge rätt information och för dokumentation.