Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 28 augusti 2018

Tidigare EvenemangMöte fastighetsägare i Grästorp

Är du fastighetsägare och intresserad av att veta mer om Trygga hem och de planer som finns idag för byggnation i Grästorp? Då är du välkommen på möte den 18/6 kl 13-15 i samlingssalen, kommunens hus. Vi vill även ha en dialig om behovsbilden gällande boende i kommunen.
Anmälan till sofia.jessen@grastorp.se

Kvinnliga nätverket växer

Alla kvinnliga företagare i Grästorp är varmt välkomna att komma med i nätverket. Mat och dryck ordnas till självkostnadspris och vi pratar företagande, lär kanna varandra och har trevligt.

Välkommen att vara med nästa gång!
Nästa träff är måndag den 18/6, och anmälan görs till sofia.jessen@grastorp.se, så skickas detaljer ut till de som anmält intresse. Denna gång blir det i Flo :-)

Hur har företagsklimatet utvecklats i Grästorp?

Välkommen på lunchmöte om hur vi tillsammans förbättrar företagsklimatet!

Datum: 29 juni 2018
Tid: kl.11.300-13.00
Plats: Café Nordstan, Storgatan 6, Grästorp

Varmt välkommen till en presentation av det senaste resultatet från Svenskt Näringslivs årliga undersökning om det lokala företagsklimatet.

Vi går igenom hur företagsklimatet utvecklats i Grästorp under den senaste mandatperioden samt har en dialog om vad som är viktigt inför de nästkommande åren. Hur kan du utifrån din roll bidra till ett bättre företagsklimat?

Svenskt Näringsliv har sedan 2001 undersökt det lokala företagsklimatet genom en årlig enkät där företagen själva får betygsätta en rad områden som påverkar hur det är att driva företag i den egna kommunen.

Grästorps välstånd är ett resultat av framgångsrika och konkurrenskraftiga företag. Det är företagen som är nyckeln till jobb och välfärd. Utan konkurrenskraftiga företag som växer och ger skatteintäkter finns det heller inga resurser till skolor, omsorg eller vård. Det kräver att Grästorp har ett företagsklimat i världsklass.  Anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi bjuder på lunch.
Varmt Välkommen!

Startmöte- funderar du på att starta eget företag?

Lokal: Åse Viste Sparbank

Tid: den 18/4 kl 18:00-20:00

NyföretagarCentrum i samarbete med Almi ger dig information och inspiration till att starta eget företag. Vi ger en bred översikt om hur det är att starta och driva eget företag. Vi går igenom det mesta du behöver tänka igenom innan din företagsstart: din idé, affärsplan, budgetering, finansiering och företagsformer. Du får veta mer om NyföretagarCentrum och Almis skräddarsydda processer, utbud, och annan praktisk information. Det finns också tid för enskilda frågor. Efter startmöten kan du boka tid för enskild rådgivning hos oss. Gruppträffen är kostnadsfri.
Åse Viste Sparbank bjuder på fika :) Varmt välkommen!

Nästa företagarfrukost- Presentation av Arena Skubbet

Välkommen på frukostmöte kl. 8-10 den 19/4 där projektgrupppen för Arena Skubbet, förstudien om ett aktivitetscentrum med inomhusskidanläggning i Grästorp, kommer att presentera sitt resultat och status på arbetet.

Välkommen att anmäla dig till sofia.jessen@grastorp.se senast två dagar innan.

Plats: Samlingssalen Kommunens hus Grästorp.

Grästorps kvinnliga företagare

Nästa träff är den 26/4, och anmälan görs till sofia.jessen@grastorp.se, så skickas detaljer ut till de som anmält intresse.

Mat, prat och nätverkande för kvinnliga företagare i Grästorp. Vi lär av varandra och lär känna varandra, alla är välkomna!

Vi diskuterade nätverkets syfte och många såg fördelar med att träffas, stärka och lära sig av varandra. En fin start och vi vill gärna bli fler.

KOSTNADSFRI FÖRELÄSNING

Så Skapar Du Bestående För Ändringför Dig Och Din Verksamhet

Företagar frukost den 14/3 klockan 08.00 i bellmansalen, kulturhuset.

Anmälan till Sofia Jessen

För mer information se länkPDF

Företagsgala 2018

OBS! Den planerade galan den 14/4 krockar med andra event och kommer därför att bli av i ännu större tappning till hösten 2018. Vi återkommer med mer information!

NSG, Näringslivssamverkan Grästorp, välkomnar till:

Grästorps kvinnliga företagare 

Uppstart av nätverk

Den 22 mars klockan 18.30 träffas vi under enkla, trevliga former.

Mat, prat och nätverkande för kvinnliga företagare i Grästorp. Vi lär av varandra och lär känna varandra, alla är välkomna!

Är du intresserad? Hör av dig till Sofia Jessen för mer information och anmälan. Kan du inte denna gång, men vill ha inbjudnngar framöver, meddela Sofia 0732-750673, sofia.jessen@grastorp.se

För övriga arrangemang hos våra samarbetspartners, se gärna deras hemsidor:

Almilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Drivhusetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nyföretagarcentrumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Stanna och handlalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

IDClänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Connectlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ gärna NSG på facebook: https://www.facebook.com/naringslivssamverkangrastorp/

Nästa mässa planeras till våren 2020. Mer information kommer.

Grästorpsmässan 6 maj 2017

NSG arrangerar vartannat år en företags- och föreningsmässa (med undantag för 2016). Mässan arrangerades första gången 2012 och blev en stor succé. NSG arrangerade senaste mässan 2017, med nästan 100 utställare och 5000 besökare. Grundpris för en monter 3*2 meter = 6 kvm , 3 500 kr.  

Informationshafte utställare mars 2017länk till annan webbplats

Galan-2017-inbjudanlänk till annan webbplats

Monterkarta för Grästorpsmässan 2017.  Mässkarta ny länk till annan webbplats