Dela sidan på sociala medier

Ambassadörer för Grästorp

ambassadör

Magnus Werneholm, driver Wertec

Grästops litenhet är en storhet.
Att allting finns i vår närhet, gör det lätt att driva företag här.


ambassadör

Daniel Wilson, driver Audio Video, Huset Smått & Gott, Wilson Beds

”Nära till allt” I Grästorp finns det ett enormt utbud, du kan handla det mesta är och det är gångavstånd mellan butikerna.
 Dessutom är det nära till ett antal större städer. På så sätt blir Grästorp nära till allt.

ambassadör

Ove Johansson

Grästorps kommun har ett mycket gott samarbete med näringslivet. Vi ser vårt engagemang i NSG som ett utmärkt sätt att driva näringslivsfrågor. Vi är också mycket måna om att den kommunala servicen ska överträffa företagarnas förväntningar och lyckas också oftast med det.

ambassadör

Magnus Karlsson, lantbrukare

”Nära till allt”.ambassadör

Bengt-Åke Nilsson, Safety Seal

Här är kommunikationerna goda. Leverans till och från företaget fungerar utmärkt. Dessutom är det fiber utdraget till våra industrier.


ambassadör

Kristina Baldinger, driver Skila Inredning

Jag är inredningskonsult och åker ofta ut på kundbesök. När jag skulle starta företaget så funderade jag på lokal i någon större ort, men åka skulle jag ändå behöva göra. Fördelarna med Grästorp övervägde, många små och större städer inom en timmes väg, nära hem och möjlighet att vara flexibel var viktigt för mej och den företag-/näringslivsamverkan som fanns var bra och blir ständigt bättre. Har dessutom blivit en kul grej i möten med leverantörer och kunder!

ambassadörer i grästorp

Elisabet Levenskog, E. Levenskog Redovisning AB
”Grästorp är en liten kommun, som är mycket företagsam. En god och positiv anda råder mellan många av kommunens olika företag.

Grästorp ligger ”mitt i”, och det är möjligt för oss att hitta ett stort kundunderlag inom rimligt avstånd från vår redovisningsbyrå med goda kommunikationsmöjligheter. Både Trollhättan, Vargön, Vänersborg, Uddevalla, Nossebro, Lidköping och Vara ligger inom en halvtimmes bilresa.

Att komma i kontakt med kommunens tjänstepersoner och politiker är inte svårt.

Sist men inte minst erbjuder Grästorps omgivningar gott om vacker natur för avkoppling och rekreation!”