Dela sidan på sociala medier

Om oss

Grästorps medlemmer

Grästorp är en framgångsrik kommun när det gäller klimatet för företagare. Här hittar du fakta och information om allt som rör näringslivet.

Näringslivssamverkan Grästorp (NSG) är en ideell förening som driver näringslivsarbetet i kommunen. Huvudmännen i NSG är Grästorp Handellänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Företagarnalänk till annan webbplats, LRFlänk till annan webbplats, Grästorps Fastighetsägarelänk till annan webbplats, Åse Viste Sparbanklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Grästorps kommun.

NSG samordnar näringslivsarbetet i kommunen och fungerar också som rådgivare för företagarna i frågor som gäller framför allt affärsutveckling, etablering och samverkan. Det övergripande målet är att utveckla och stärka näringslivet i Grästorp.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev häröppnas i nytt fönster

Bli medlem i NSG

Grästorp- en lantlig idyll i händelsernas centrum

I Grästorps kommun finns Västra Götalands bästa boende miljö. Med en närhet till fantastisk natur, stort utbud av fritidsaktiviteter och ett varierat kulturbud finns allt du behöver för ett liv fri från stress, som istället fylls av livs kvalitet. Här är det helt enkelt lättare att få ihop livspusslet. Vänersborg och Lidköping, och dessutom ligger Göteborg med storstadens puls endast en dryg timme bort med tåget.

I Grästorp bor du billigt och vi satar stort på alltid erbjuda byggklara tomter på atraktiva lägen. Dessutom är vårt mål är att en tomt i Grästorps kommun alltid ska  säljas till ett förmånligt pris. vill du inte bo i centralorten finns mängder med härliga hus på landsbygden.

Det är vackert, lantligt och nära till mycket i Grästorp. All service finns på promenadavstånd i centrum. Du hittar många välsorterade butiker, skolor och fritidsanläggningar med bara minuters mellanrum. Här finns även en 18-hålsgolfbana, ishall, ridhus, badhus, konserthus och mycket annat. Dessutom ligger en riktigt pärla i form av Hunneberg på kort avstånd. Hunneberg är älgens berg och här finns unika och biologiskt värdefulla skogsmiljöer.

Läs mer härlänk till annan webbplats

Styrelse & medarbetare

NSG:s styrelse:

Ordförande:

Pär Lindblom, Åse Viste Sparbank
Linda Esseholt, Grästorps Kommun
Magnus Karlsson, LRF
Bengt-Åke Nilsson, Företagarna
Kristina Brandt, Grästorp Handel
Jonas Johansson, Fastighetsägarna i Grästorp

Medarbetare: Sofia Jessen, Kultur- och näringslivschef

Sofia Jessen


Kultur- och näringslivs chef är Sofia Jessen. Hon arbetar även med landsbygdsutveckling, centrumutveckling, evenemang och marknadsföring av Grästorps kommun.