Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 27 februari 2018

Nyheter NSG

 

Grästorps företagsklimat bäst i Skaraborg!

Företagarna är all mer nöjda med företagsklimatet i Grästorp. I svenskt näringsliv undersökning syns en positiv utveckling för företagsklimatet i Grästorp. Grästorps företagsklimat placerar oss i topp av Skaraborgs kommuner och långt över rikssnittet.

- Det här är glädjande nyheter och ett kvitto på att kommunen är en gynnsam plats för företagare. Vi tror att det goda klimatet beror mycket på god samverkan, NSG och inte minst våra drivna företagare i kommunen. Resultatet sporrar oss att fortsätta arbeta på att skapa rätt förutsättningar för företag i kommunen så att de företag som är etablerade trivs och att fler ser Grästorp som en möjligheternas kommun, säger Sofia Jessen, näringslivutvecklare.

du kan läsa mer på http://www.foretagsklimat.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Företagsklimat 2019

NSGs Nyhetsbrev för maj 2019

Kom och ät lunch med NSG och andra företagare.

Välkommen på lunch imorgon 29/5 på Växthus Oskar! Vi ses kl 12-13 och det är inget program utan bara ett tillfälle att träffas och tjöta litet över en god lunch.
Kom och var med! Anmälan behövs inte.
Vi ses!

ps: Detta blir sista NSG-lunchen innan sommaren, vi kör igång igen i augusti.

Inflyttningsfest för NSG i Kulturhuset:
Kom på After Work 5/6!


NSG har numera sitt kontor på övervåningen i kulturhuset. Kom gärna förbi och säg hej!

onsdag den 5/6 bjuds det på litet inflyttningskalas med efterföljande After Work "på byn".
Vi inleder med stämma för de som vill kl 16-17 i Kulturhuset.
Från 17.30 är ni välkomna att komma till inflyttningsfest. Det bjuds på litet mingelgott och sedan går vi vidare till After Work runt 18.30.
Varmt välkommen! 
 
Anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Välkommen våren!

Våren började med sommar! Som tur är har det i alla fall kommit litet regn nu på våra marker! Det är härligt med ljus och sol och alla roliga aktiviteter och förändringar som är i luften i aktiva maj!

Bland annat har vi fått in en tjej som heter Sofie Skalstad som gjort praktik i Grästorp och hon har tittat på hur Grästorps kommun skulle kunna bli en föegångare vad det gäller att arbeta med lokal mat och vår nya livsmedelstrategi. Mer information kommer i höst om detta arbete.

Sedan har vi en flytt på gång! NSG, Sofia och Hadia, flyttar denna vecka till våra nya lokaler i Kulturhuset i Grästorp, vid torget.
Vi sitter på andra våning. Kom gärna och hälsa på! Inflytttningsfest blir det den 5/6, då vi planerar After Work med NSG som inleds i Kulturhuset!

Vi har inlett ett samarbete med Essunga och Vara med kunskapskvällar för företag. Först ut är Grästorp med en otroligt duktig tjej som pratar om kommunikation på sociala medier och hur man enkelt gör egen film med mobilen. Mer info och anmälan längre ner i detta mail.
Vi har även tillsammans en satsning på unga som vill starta företag undr sommaren, kallat Ung Drive. Det kan alla som går i 9:an, 1:an eller 2:an anmäla sig till. Ungdrive.se har mer information.

NSG:s resa är flyttad till hösten, då våren visade sig vara litet väl intensiv för många. Stämma för NSG kommer vi att ha innan inflyttningsfesten den 5/6 kl 16-17 på Kulturhuset.

Denna vecka är det kulturvecka och våra duktiga handlare anordnar modevisning och vårmarknad på torget under lördag 11-15.

Ja, som ni hör är mycket på gång i Grästorp! Ta chansen att hänga med på roligheterna!

Följ gärna NSG på facebook för snabba uppdateringar!

Klassjoggen i augusti!

29/8 anordnas för första gången Klassjoggen för alla elever från förskola till nian. Dessa 800 elever ska på ett lekfullt sätt få röra på sig under en dag med DJ vid Lunnevi. Ett sätt att fira in skolstarten och arbeta med hälsa och rörelse. På eftermiddagen och kvällen är det MoveIT, och föreningar har möjlighet att visa upp sitt utbud för barn och unga.
Nu letar man sponsorer för att kunna erbjuda barnen en T-shirt att springa i. Vill du vara med i detta positiva sammanhang och synas med din logotyp på tröjorna, hör av dig till folkhälsostrateg johanna.johansson@grastorp.se. 

Vill du läsa tidigare nyhetsbreven besök nyhetsarkiv