Dela sidan på sociala medier

Innovationer / uppfinningar

Har du en bra uppfinning eller ett nytänkande som du vill gå vidare med? Här finns länkar till kontakter som kan hjälpa dig!

innovation

Innovatum Länk till annan webbplats. (www.innovatum.se) Länk till annan webbplats.

Innovatum Teknikpark i Trollhättan är ett utvecklingscentrum med fokus på produktionsteknik, audiovisuell teknik samt energi- och miljöteknik. Det består av en projektarena, ett science center, en inkubator och konferens & service. Här drivs projekt, forskning, utveckling och nyföretagande medan lusten till teknik väcks hos människor i alla åldrar.

Science Park Skövde (scienceparkskovde.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Gothia Science Park är en teknik- och forskningspark med IT-profil. Den består av verksamheter, processer, miljöer och individer. I en innovationsmiljö växer företag snabbare och mer uthålligt vilket bidrar till såväl regional attraktivitet som regional tillväxt. GSP:s fokusområden är kopplade till Högskolan i Skövde med spets inom simulering, beslutsstöd samt spel för underhållning och lärande.

ALMI Väst Länk till annan webbplats. (almi.se/vast) Länk till annan webbplats.
ALMI Väst har totalt ca 45 medarbetare på olika kontor i regionen. Här kan man få hjälp med finansiering, affärsutveckling och innovationsrådgivning.

Drivhuset Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Trollhättan
Drivhuset är en mötesplats för dig som vill utveckla affärsidéer och entreprenöriellt driv. Genom våra insatser vill vi få fler att våga ta steget till att starta och driva eget. Fokus ligger på entreprenören, inte på idén, för idéer bedömer vi aldrig. Drivhuset arbetar högskolenära över hela landet.