Anslagstavla

anslagstavla för kungörelser och protokoll.

Här kommer du från den 1 januari 2018 hitta Grästorps kommuns officiella anslagstavla. På anslagstavlan anslås tillkännagivanden, kungörelser och justerade protokoll. Information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan i Kommunens hus.

Kommunfullmäktiges sammanträden:

Kommunfullmäktige 2019-09-30PDF

Kungörelser, tillkännagivanden och annan information:

Samråd: Program Skaraborgs turistslingor, samrådstid 30/9-2/12PDF

Kungörelse av budgetsammanträde Tolkförmedlning VästPDF

Kungörelse om slutlig rösträkningPDF

Valnämndens preliminära rösträkningWord

Överförmyndarnämndens kansli

Överförmyndarnämndens kansli har telefontid:
Tisdagar klockan 09:00-12:00 samt torsdagar klockan 13:00-15:00.
Du når då handläggarna på telefon 0510/77 00 00 eller via e-post kommun@lidkoping.se.

Överförmyndarnämndens kansli finns i Stadshuset Lidköpings kommun. Kontaktcenter tar emot i kommunens entré. De kan förmedla viss information samt tillhandahålla blanketter. Expeditionstider måndag- torsdag klockan 07:30-17:00 samt fredagar klockan 07:30-16:00.

Sammanträdestider, kallelser och beslutsunderlag:

När kan jag överklaga ett beslut?

Anslagen sitter uppe i tre veckor. Under denna tid har du som kommuninvånare rätt att överklaga. Överklagande av ett politiskt beslut ska ha kommit in till förvaltningsrätten inom tre veckor från den dag anslaget sattes upp, det vill säga inom den tid anslaget sitter uppe.