Artikeln publicerades 2 mars 2018

Play: Jan Sagfors - en av landets snabbaste byggnadsinspektör

Jan Sagfors är en av Sveriges snabbaste byggnadsinspektör med en handläggningstid på två veckor för bland annat bygglov.

Trots att Jan Sagfors bara jobbar en dag i veckan i Grästorps kommun tar hans bygglovsärenden oftast inte mer än två veckor.
Därmed ligger Grästorp bland de toppkommuner i landet som har kortast handläggningstid enligt tidningen byggindustrin och Boverkets senaste rapport.

Följ med när Grästops kommun bygglovsinspektör träffade byggherren Lars Johansson som sökt bygglov för både maskinhall och hus.

Under 2017 fattades totalt 19 beslut om bygglov och 162 beslut kopplat till byggärenden i Grästorps kommun.

Läs mer här kring Boverkets rapportlänk till annan webbplats här och tidningen Byggindustrinlänk till annan webbplats här.