Dela sidan på sociala medier

Hanterade synpunkter 2022

Här kan du ta del av inkomna synpunkter under 2022 samt kommunens svar.

Skriv tabellbeskrivning här

Inkommen

Synpunkt

Svar

20220111

Var anmäler man att glascontainerna vid Hyringa Längnums bygdegård är överfulla. Har så varit i flera månader. Finns inget telefonnummer angett på containrarna.

Hej!
Tack för din synpunkt. Jag har kontaktat AME, som har ett tillsynsansvar för Återvinningsstationerna i Grästorps Kommun, och dom säger att denna glasinsamling inte ligger med i vårt uppdrag som vi utför åt FTI. Men om du kontaktar FTI så är id:t på stationen 16873. Det finns även ett telefonnummer 0200-880311 att ringa och anmäla att det är fullt.
Hälsningar,
Per-Anders Almén
Driftchef

20220109

Hej bor på Ågatan. Gatubelysning utanför vårat och på flera till ställen är ej i funktion. Vad är det som är fel på gatubelysningen? Känns inte så bra att det är så mörk har varit det ganska länge nu. Hoppas ni löser det snart.

Hej!
Tack för din synpunkt. Vi håller på och felsöker. Troligtvis är felet utmed Tengenepromenaden och vi har kopplat bort den delen. Tyvärr medför ju detta att det är mörkt utmed å-kanten. På plussidan så innebär det att vi har belysning i bostadsområdena. Vi fortsätter att felsöka och hoppas laga felet så fort som möjligt.
Hälsningar,
Per-Anders Almén
Driftchef

20220109

Hej på er!

Jag har tänkt på en sak under lång tid.

Jag skulle önska att få en klocka på Kulturhusets kortsida, den som är emot järnvägen.

En stor klocka, ljus finns ju redan.

Hej!
Tack för din synpunkt gällande klocka på kulturhuset.

Vi kommer titta på ärendet under 2022 då vi har fått flera önskemål om detta och jag håller fullständigt med om att det hade varit fint.

Åter igen tackar jag för ditt önskemål och att du använder synpunktshanteraren.

Önskar dig en fin dag.
Hälsningar,
Bill Sjögren
Fastighetschef