Dela sidan på sociala medier

Senior Sport School

Vill du vara med på ett ”hälsoäventyr”? Känner du att du vill komma ut och röra på dig lite och knyta kontakter? Då är du välkommen att delta i Senior Sport School.

Inställt med anledning av coronautbrottet

Senior Sport School är inställt på obestämd tid med anledning av utbrottet av coronavirus. Vi återkommer med mer information.

Aktiviteter under Senior Sport School

På Senior Sport School får du prova på olika fysiska aktiviteter hos våra lokala idrottsföreningar, delta i tematräffar med fokus på hälsa, laga hälsosam mat, få utbildning i hjärt- och lungräddning och ta del av intressanta föreläsningar.

Upplägg och antal träffar

Senior Sport School pågår i 12 veckor och vi träffas två gånger i veckan. Träffarna är mellan klockan 10.00–12.00 på måndagar och 14.00-16.00 på onsdagar. Måndagar kommer vi att ha någon form av föreläsning/tematräff och på onsdagar kommer vi att ha någon typ av fysisk aktivitet hos våra lokala idrottsföreningar.

Start och anmälan

Andra upplagan av Senior Sport School startar den 17 februari 2020 och är öppen för dig som är 60+ och bosatt i Grästorps kommun.Välkommen till vårt öppna informationsmöte kostnadsfritt den 22 januari klockan 10.00 i seniorcenters lokaler, Kommunens Hus, Jon Jespersgatan 28 i Grästorp.

Kostnad för deltagande av Senior sport school: 300kr

Frågor om Senior Sport School

Har du frågor om skolan kan du kontakta Maria Toll:
E-post: maria.toll@grastorp.se
Telefon: 0514- 58269