Dela sidan på sociala medier

Nyheter

Här publiceras nyheter och aktuella händelser från Grästorps kommun.

 • 2019-02-13

  PLAY: Söker två enhetschefer till äldreomsorgen

  Nu förstärker vi ledarskapet inom äldreomsorgen med två nya enhetschefer. Vi söker dig som lockas av möjligheten att få arbeta i en kommun med stort fokus på värdskap, korta beslutsvägar och närhet till medledare och andra kollegor.
 • 2019-02-12

  Vi vill ha elektroniska fakturor från leverantörer

  Från 1 april 2019 är det obligatoriskt för kommuner, landsting, regioner och offentliga myndigheter att ta emot elektroniska fakturor. Vi önskar därför att så många som möjligt av våra leverantörer ansluter sig till tjänsten innan dess. 
 • 2019-02-11

  Sorgegrupp för dig som har mist någon som står dig nära

  Vi träffas i grupp för att prata om livet, sorgen och om glädje. Vi pratar också om svårigheter i vardagen, om ensamhet och om saknad.
 • 2019-02-08

  Sportlov i Grästorp

  Det händer mycket kul i Grästorp under sportlovet vecka 7. Du kan dansa break dance på Kulturhuset, delta i Hunnebergs naturskola och mycket mer.
 • 2019-02-06

  PLAY: Vi söker ny kostchef

  Grästorps kommuns kostchef ska tyvärr flytta, och nu söker vi en ny. I den här filmen får du veta lite mer om vad en kostchef gör. Kanske är det ett jobb för dig?
 • 2019-02-04

  Vi söker gode män

  Överförmyndare Västra Skaraborg söker personer som vill jobba som gode män. Det viktigaste är att du är intresserad av att arbeta med människor. Det är också bra om du är van vid ekonomiska frågor och myndighetskontakter.
 • 2019-02-01

  Hjälp med att skotta och ploga uppskattas

  Just nu är det besvärligt att ta sig fram på sina håll i kommunen på grund av snön. För att underlätta framkomligheten för exempelvis hemtjänst är vi tacksamma för all hjälp vi kan få med att skotta och ploga.
 • 2019-02-01

  PLAY: Bli kontaktperson eller kontaktfamilj

  Vi söker dig som vill bidra till något gott genom att bli kontaktperson eller kontaktfamilj. Genom att ge en liten del av din tid kan du göra stor skillnad för någon annan!
 • 2019-02-01

  Sophämtning inställd på grund av vädret

  På grund av kraftig drivbildning är sophämtningen inställd fredag 1 februari, i avvaktan på gynnsammare väder och att plogning hinner ske. Det finns i dagsläget ingen prognos för när soporna kommer att hämtas istället.
 • 2019-01-31

  Nu finns spår för skidåkning på golfbanan

  Alla skidentusiaster kan passa på att ta sig till golfbanan där det är spårat för längdskidåkning nu. Snön kan vara lite tunn på sina håll i spåren så vi får hoppas på lite mer snö.