Här publiceras nyheter och aktuella händelser från Grästorps kommun.

• 2018-04-19

Svara på enkät och förbättra din trygghet

För att hantera lokala problem, minska brottslighet och öka tryggheten i kommunen har Polisen i samarbete med Grästorps kommun gjort en medborgarenkät som invånarna uppmanas svara på.
  • 2018-04-13

Play: 71-årige Stellan - äldsta deltagaren i Utmaningen 2018

Grästorps kommuns hälsosatsning Utmaningen 2018 är nu inne på sin tionde vecka. Möt 71-årige Stellan Turesson som är den äldsta av de fyra deltagarna.
  • 2018-04-12

Play: Ett val vann pris under filmfestival

Stort Grattis till filmgänget från ungdomsboendet Gröna Villan som vann Publikens Pris med sin film Ett val under Skaraborgs Filmfesival i Grästorps Konserthus i helgen.

Play: Herculesplan landade på riksväg 44

Under onsdagsförmiddagen stängde Skaraborgs flygflottilj av riksväg 44 för att öva start och landning med Herculesplan. Övningen var tänkt att utveckla förbandets förmåga att verka från andra platser än ordinarie flygpbas vid F7 Såtenäs.
  • 2018-04-10

Betalar du rätt vattenavgift?

Du som är vattenkund hos Grästorps kommun får under april varje år ett brev där vi ber dig läsa av din vattenmätare.

Välkommen på Medborgarmingel 2.0

I maj följer vi upp förra årets succédialog – du ska väl med? Vi vill ta del av era tankar och idéer för att vara kommunen där ni känner er trygga och vill åldras.
  • 2018-04-09

Sök feriepraktik innan fredag 13 april

Nu kan du som går i årskurs 9 eller årskurs 1 på gymnasiet söka feriepraktik. Sista ansökan är 13 april. Det är en möjlighet att få in en fot i arbetslivet och samtidigt tjäna en extra slant under sommarlovet.
  • 2018-04-09

Detaljplan för Lärkfalken 9 klar för granskning

Detaljplan för fastigheten Lärkfalken 9 i Grästorps tätort är nu klar för granskning. Det finns möjlighet att ge synpunkter på förslaget under granskningstiden från den 9 – 24 april 2018.
  • 2018-04-06

Play: Arena Skubbet söker kapitalstarka investerare

I den slutrapport som presenterats om Arena Skubbet är visionen att skapa ett unikt aktivitetscenter som präglas av hög kvalitet, spontanidrott med hög tillgänglighet.
  • 2018-04-05

Grästorps äldre nöjdast i Sverige med personalens tillgänglighet

Grästorp är kommunen med högst andel äldre som tycker att det är enkelt att få kontakt med sjuksköterska, läkare och personal på äldreboenden. Det visar rapporten Öppna jämförelser.