Dela sidan på sociala medier

Edlevo - vårdnadshavarappen

Bild på en mobiltelefon där Edlevo är öppet på skärmen.

Edlevo är ett skolsystem i förskola, fritidshem och skola. Systemet hanterar barn- och elevuppgifter, kontaktuppgifter, barnschema, närvaro/frånvaro. Som vårdnadshavare loggar du in i appen Edlevo. Om du inte har tillgång till smartphone eller surfplatta kan du i stället logga in via dator.

För att få tillgång till Edlevo behöver du som vårdnadshavare ladda ner appen Edlevo. Appen är gratis och finns att ladda ner på mobiltelefon eller surfplatta i App Store och Google Play. Du loggar in med BankID. Om du inte har ett svenskt personnummer kan du logga in i appen genom att ansluta dig till FrejaID.

Beroende på var i verksamheten ditt/dina barn är placerade (förskola, fritidshem, grundskola) kommer du få tillgång till flertalet viktiga nyckelfunktioner. Exempel på funktioner är frånvaroanmälan, nyhetsutskick, meddelandefunktion för dialog med pedagoger, registrera barnschema för förskola/fritidshem, ansöka om ledighet i grundskola, boka utvecklingssamtal med mera.

Logga in via dator

Det finns en webbversion av Edlevo om du vill logga in via dator. Du loggar in med BankID. Om du inte har ett svenskt personnummer kan du logga in i appen genom att ansluta dig till FrejaID.

Logga in på Edlevo Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hjälpavsnitt i Edlevo

Skärmdumpar från Edlevo som ringar in var hjälpavsnittet finns.

Under avsnittet ”hjälp" och "funktioner” i menyn finner du flertalet manualer och instruktionsfilmer för hur appens olika funktioner används för dig som vårdnadshavare.