Dela sidan på sociala medier

Nyheter

Här publiceras nyheter och aktuella händelser från Grästorps kommun.

 • 2019-06-14

  PLAY: Vandringspokalen till Bygdebataljen har anlänt

  Imorgon, 15 juni, smäller det! Första Bygdebataljen någonsin går av stapeln. Nu är vandringspriset på plats och morgondagens festglada tävlingsdeltagare och publik har en riktigt härlig dag att se fram emot som avslutas med fest på Konserthuset.
 • 2019-06-13

  PLAY: Hotell med bevingade gäster

  Hösten 2017 lämnade Ulla-Britt Petersén in sitt medborgarförslag om att öppna insektshotell i Grästorp. Nu har idén blivit verklighet. Webb-TV mötte upp henne och Leif Sjögren från Grästorps Naturskyddsförening för att kika närmare på de nya hotellen.
 • 2019-06-12

  Sophämtning under midsommarveckan

  På midsommarafton fredag 21 juni sker ingen sophämtning. Soporna hämtas måndag till torsdag under vecka 25. Du som är kund bör därför flytta fram ditt sopkärl för hämtning en dag tidigare än normalt de berörda dagarna.
 • 2019-06-12

  Medborgarkontoret stänger 12 fredag 14 juni

  Personalen på medborgarkontoret har personaldag fredag 14 juni och receptionen stänger därför klockan 12.
 • 2019-06-10

  PLAY: Halle- och Hunnebergs utveckling

  Halle- och Hunnebergs utveckling är ett samverkansprojekt som pågår mellan Grästorp, Trollhättan och Vänersborgs kommun. Webb-TV fick följa med projektledaren Charlotta Bang upp på bergen. I klippet berättar hon om projektet och om vad bergen betyder för henne.
 • 2019-06-05

  Följ Bygdebataljen 15 juni 2019!

  Landsbygdsrådet i Grästorp arrangerar Bygdebataljen 15 juni 2019. Det är en turnérande mångkamp runt Grästorps bygd där varje bygdegård håller i en hemlig tävlingsgren. Syftet med dagen är att visa upp hela Grästorp. Kom gärna och heja på torget eller följ med bussen och heja under turnén!
 • 2019-06-03

  PLAY: Coachning i ledarskapsutveckling

  Kommunens egen utvecklingscoach Nina Schmidt har vid tre tillfällen träffat förstelärare och verksamhetsutvecklare inom skola och 
  förskola för att fokusera på ledarskapsutveckling. Webb TV träffade några av deltagarna, som lyfter fram vilket värde coachningen ger i mötet med elever, föräldrar och kollegor.