Här publiceras nyheter och aktuella händelser från Grästorps kommun.

• 2020-06-06

Digitalt nationaldagsfirande

En fin Nationaldag önskas ni alla! Välkomna att ta del av vårt digitala firande!
  • 2020-06-04

Baristabesök som gav mersmak

Hallå där Mattias Ymefors, enhetschef på stödenheten och ansvarig för servicebostaden och Vita huset i Grästorp, som idag hade baristabesök ute i trädgården!
  • 2020-06-03

Grästorp blir en modellkommun för digitalisering inom äldreomsorgen

SKR har utsett tio kommuner som ska fungera som modell för digitalisering inom äldreomsorgen, och Grästorp är en av dem. Tillsammans med SKR ska modellkommunerna stötta andra kommuner med kunskap om digitala tjänster och välfärdsteknik.

Begränsad framkomlighet när Stora Skubbet rustas upp

Skubbet är en välbesökt motionsslinga som ligger naturskönt i skogen precis bredvid Lunneviområdet. Nu ska Stora Skubbet rustas upp, och under 2020 satsar Grästorp 500 000 kronor på just detta. Arbetet startar redan nästa vecka, och inleds med avverkning av en del träd.
  • 2020-06-02

Blir toppen på bergen i sommar

Nu händer det grejer på bergen. Upprustningen av Halle- och Hunneberg har förskjutits lite på grund av corona, men inför sommaren kommer i alla fall en del nya spångar, grillplatser, vindskydd och toaletter vara på plats. Dessutom ges möjlighet att hyra fyrhjuling för dem som har svårt att gå.
  • 2020-06-02

Information som skickats till anhöriga

Att man som anhörig känner oro just nu för sin närstående som har kom-munala insatser är naturligt. Därför skickade Grästorps kommun ut en broschyr till alla anhöriga.