Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 5 augusti 2022

Grästorpskalaset

Grästorpsfestivalen har legat på is under pandemin, men nu återuppstår den i form av Grästorpskalaset! Välkomna den 27 augusti!

NSG (Näringslivssamverkan Grästorp) är arrangör till vad som kommer att bli en dag full av aktiviteter för både stora och små med traditionsenligt karnevalståg, lokal politikerdebatt, ponnyridning, modevisning, folkhälsoloppet, god mat och mycket mer!

Företagare och föreningar

Ortens företagare och föreningar kommer att finnas på plats i ett utställartält på torget och i butikerna hittar man fina erbjudanden.

Kulturhuset och kommunen

Kulturhuset firar tio år och visar upp sina verksamheter, och i Bellmanssalen hittar man kommunens monter där verksamheterna finns på plats och visar upp nyheter och annat intressant. Kom och kika på förslaget till den nya översiktsplanen, registrera dig i kommunens portal för sms och se vad Grästorp har att erbjuda som boendekommun och som arbetsgivare.

Jubileumsfest i Konserthuset

Kalasdagen avslutas med en jubileumsfest i Konserthuset!

Vill du vara med?

Är du företagare och vill ställa ut i mässtältet på torget? Eller är ni en förening som vill anordna något? Är ni karnevalssugna och vill ha med ett ekipage? Kontakta Sofia Jessen på sofia.jessen@grastorp.se

Programmet för dagen

10.30-13.30 Utställartält och barnaktiviteter på torget

10.00-13.00 Jubileumsaktiviteter i Kulturhuset

11.00 Folkhälsoloppet Light

12.00 Visning Lilla Bergaparken

13.00 Politikerdebatt

14.30 Modevisning på torget

15.00 Karnevalståg

16.00 Prisutdelning och årets grästorpare

17.00 Quiz och jubileumsfest i Konserthuset

Evenemangskalendern

All information om Grästorpskalaset finns i evenemangskalendern. Evenemangen och programmen kommer att uppdateras löpande under sommaren, så håll utkik!

Här hittar du evenemangskalendern! Länk till annan webbplats.

Hjärtligt välkomna!