Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 16 september 2022

Uppstartsfirande för nytt läsår

I bildningsverksamheten i Grästorp vill man fira att höstterminen startat tillsammans med alla barn, elever, vårdnadshavare och medledare. Därför bjuds alla in till en promenad där man visar upp mycket av det spännande innehåll man arbetar med tillsammans med barn och elever.

Promenaden startar från Nya Centralskolans skolgård klockan 17-18. Därifrån går promenaden till pulkabacken vid grönområdet mellan Österbergsväg och Bokvägen där det blir fika, prat och mingel. Syftet med fikapromenaden är att tillsammans med barn, elever, vårdnadshavare och medledare i bildningsverksamheten fira att läsåret startat.

Längs promenaden får alla ta del av en mängd exempel på lärande och utveckling i alla verksamheter, från förskola till årskurs 9 i Grästorp, bland annat via qr-koder. Det är barn och elever som arbetat tillsammans med spännande innehåll som de vill dela med sig av.

"Vår förhoppning är att alla ska få ta del av det engagemang och den glädje som finns i våra verksamheter, och som vi är väldigt stolta över", säger Catarina Tenggren Natt o Dag, rektor på Nya Centralskolan. "Vi vill också bjuda in vårdnadshavare och andra att tillsammans med oss inom bildningsverksamheten skapa de allra bästa förutsättningar för att utbilda barn och elever till världsmedborgare."

Information

Tid och plats: Promenad från skolgården på Nya Centralskolan tisdag den 20 september kl 17-18. Tänk på att välja kläder efter väder. Ta med egen fikakorg och något skönt att sitta på.

Klicka här för kartlänk till pulkabacken. Länk till annan webbplats.

Barn och elever som har vistelsetid efter kl. 17.30 får följa med förskole- och fritidshemspersonal till Nya Centralskolan där föräldrar möter upp.

Hjärtligt välkomna hälsar bildningsverksamhetens ledningsgrupp