Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 12 juni 2023

Kent Larsson avslutar sina uppdrag i Grästorp

På kommunfullmäktiges sammanträde den 19 juni kommer Kent Larsson (M), kommunalråd och KSO i Grästorp, att begära entledigande från sina politiska uppdrag.

"Det är ett tråkigt beslut att ta, och jag har vacklat fram och tillbaka men kommit fram till att jag måste sätta hälsan först", säger Kent Larsson.

Kent Larsson (M) har varit kommunalråd och KSO i Grästorp i tolv år. Innan dess var han vice ordförande för kommunstyrelsen i fyra år. Uppdraget som kommunalråd och KSO är brett, med representation i många instanser för kommunens räkning.

"Det är ett stort och brett uppdrag som i många fall sträcker sig över dygnets alla timmar. Men det är också otroligt roligt och givande att få vara med att utveckla kommunen och bygden tillsammans med politiker, verksamhet och medborgare", säger Kent.

Kent Larsson (M) avslutar sin tjänst i Grästorp den 31 augusti 2023. Under eftermiddagen samma dag hålls en avtackning på Kulturhuset.

Pressinbjudan

Den 12 juni klockan 15-16 finns Kent Larsson på plats i kommunalrådets rum, Kommunens hus i Grästorp för att svara på frågor.