Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 20 september 2023

Ta-Ge hylla för småbarnsföräldrar

På bild: Amanda Cintala, barnskötare på öppna förskolan Familjehuset Agera

Nu finns möjligheten att ge nytt liv åt begagnade barnkläder med Familjehuset Ageras nya Ta-Ge hylla som står placerad utanför deras lokal.

Amanda Cintala som är ny barnskötare på öppna förskolan är glad över att hyllan är på plats och hoppas att den kommer till nytta för både besökare men även andra småbarnsföräldrar.

- Idéen till hyllan har vi fått av andra öppna förskolor som har ett skåp för kläder och skor som kan gå i andra hand. Vi har även fått förfrågningar av våra besökande föräldrar och insett att det finns ett behov av att ha ett liknande koncept hos oss, berättar Amanda.

I Ta-Ge hyllan kommer det till att börja med finnas barnkläder i storlek 0-6 år, men med tiden kan det komma att utökas med både större storlekar och leksaker. Hyllan finns tillgänglig under Kommunens hus öppettider. Man måste inte lämna in kläder för att få ta utan hyllan är tillgänglig för alla.

Om du vill ge kläder till Ta-Ge hyllan lämnas kläderna till Amanda under öppna förskolans tider, tänk på att kläderna ska vara hela och rena.