Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 13 december 2023

Grästorp är fjärde bästa kommun i Västra Götaland när Syna delar ut priset Bästa Tillväxt

Varje år delar Syna ut priset Bästa Tillväxt till den kommun i varje län där företagen växer bäst. Syna granskar boksluten från alla svenska aktiebolag, och utmärkelsen går till den kommun som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst, och där hamnar Grästorps företagare på en fin fjärdeplats i Västra Götaland.

"Vilka företagare vi har i Grästorp! Det känns fint att, vi som en av Västra Götalands minsta kommuner, landar på en fjärdeplats gällande våra företags tillväxt. Det krävs mod att nå dit man vill och i Grästorp finns det många modiga företagare som varje dag satsar, tar viktiga beslut och driver utvecklingen framåt. Denna drivkraft känns i Grästorpsandan och för oss i Grästorps kommun är det viktigt att vara en del av resan och skapa förutsättningar för ett grönskande näringsliv", säger Anna Döse, näringslivschef i Grästorp.

Bästa Tillväxt räknas som en av de mest prestigefulla utmärkelserna i det svenska näringslivet. Priset premierar en bred och stabil tillväxt bland de lokala företagen i varje kommun, och delas ut av Syna sedan 2007. Bakom priset står Syna, ett av Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag.