Dela sidan på sociala medier

Tomter i Grästorp

I Grästorp har du nära till både natur, idrott, skola och service. Kommunen har en tomtkö för dig som vill bygga nytt. Du som står i tomtkö får möjlighet att köpa kommunens lediga tomter.

Lediga tomter på Vinbärsvägen

Nu finns det möjlighet att förvärva någon av kommunens lediga tomter på Vinbärsvägen. Tomterna ligger i södra delen av Grästorps tätort med närhet till Nossan och ca 15 minuters promenad in till centrum.

Läs mer om tomterna på Vinvärsvägen.

Kommande tomter på Brännebacka Västra

Inom kort kommer kommunen kunna släppa ett antal småhustomter på Brännebacka Västra, som blir en fortsättning på den befintliga bebyggelsen. Här kan du bo i ett naturskönt område och samtigt ha nära till centrum med butiker och service. Det planeras för nya gång- och cykelvägar som knyter ihop området med tätorten.

Läs mer om Brännebacka Västras kommande tomter och bebyggelse här.
Vill du veta mer om detaljplanen för området hittar du information och handlingar på denna sida.

Grästorps kommuns tomtkö

Är du intresserad av småhustomterna som planeras i Grästorps kommun och vill få utskick när nya tomter finns tillgängliga? Då ska du ställa dig i tomtkön!

Den med högst köpoäng som har gjort en intresseanmälan får chans att köpa först. Tomtkön är öppen för dig som privatperson och företagare. Du måste vara myndig för att ställa dig i kön.

Om du anmäler intresse för en tomt och tackar nej till erbjudande om att få köpa tomten tre gånger kommer du att åka ur tomtkön. Det betyder att du endast bör anmäla intresse till en tomt som du kan och vill köpa.

De fullständiga reglerna för försäljning och fördelning av tomter finns på vår sida för styrande dokument.

Ställ dig i tomtkö

Ställ dig i tomtkön via självservice Länk till annan webbplats..

Personer i tomtkön kontaktas via e-post, det är därför viktigt att du anger en e-postadress som du använder.

Avgift för tomtkö

Du behöver också betala en engångsavgift för att din köplats ska vara aktiverad. Avgiften är 500 kronor och du betalar till bankgiro 5479-7816. Som meddelande skriver du "Tomtköavgift".

Glöm inte att betala avgiften för att aktivera din köplats!

Behöver du hjälp?

Om du behöver hjälp att fylla i webbformuläret för att ställa dig i vår tomtkö kan du komma till medborgarkontorets reception eller besöka IT-pedagogen som arbetar på biblioteket.