Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 3 november 2020

Förändrade öppettider i Kulturhuset

För att minska smittspridningen av covid-19 har Kulturhuset med café och bibliotek tillfälligt ändrade öppettider.

Till följd av Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer fram till den 19 november har Kulturcaféet begränsade öppettider; måndag till fredag kl 9-16 och stängt lördagar. Tänk på att visa hänsyn till varandra och håll avstånd både vid disken och vid borden. Även Bellmansalen är trevlig att sitta i för att fika och äta. Där pågår dessutom nu en utställning ”Det som göms i skog...” med foton från platåbergslandskapet av Henrik Theodorsson.

Biblioteket är stängt till och med torsdagen den 19 november, men det går fint att låna böcker ändå. Utlåning och återlämning sker måndag till fredag kl 9-16 via bibliotekets varuintag på baksidan, där du ringer på dörren. Gör gärna en beställning via telefon (0514-580 30 måndag till fredag kl 9-16) eller mejl (kundtjanst.biblioteket@grastorp.se) innan. Omlån kan göras på både telefon och via bibliotek.vskaraborg.se/web/pub Länk till annan webbplats. med lånekortsnummer och PIN-kod.

Måndag till fredag kl 9-16 går det även att nå återlämningslådan.

Om du har ett lånekort med en PIN-kod kan du också använda bibliotekets olika e-tjänster; Cineasterna (film, strömmande via dator) Libby (e-böcker och e-ljudböcker via app eller dator) och Pressreader (tidskrifter online via dator eller hot spot Kulturhuset). Mer information om tjänsterna hittar du på grastorp.se

Den digitala hjälpen är fortsatt igång och tillgänglig tisdagar till torsdagar kl 9-15. Ring och boka tid på 0514-580 82.