Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 7 juni 2022

Skolavslutning i Grästorp

I veckan är det skolavslutning för elever i Grästorps skolor. Avslutningsceremonierna är planerade tillsammans med eleverna, och genomförs till stor del i de egna klasserna tillsammans med lärare.

Vid skolavslutningen firar man året som gått, och att det snart är dags för nästa steg i utbildningsresan. Under de senaste två åren har nya former för skolavslutningarna skapats. Man har skapat nya traditioner som eleverna valt att hålla fast vid, bland annat att avslutningarna till stor del genomförs i den egna klassen tillsammans med lärare.

Elever och lärare hälsar alla vårdnadshavare välkomna att ta del av sina barns skolavslutningar genom att följa sina barn till och från skolan på skolavslutningsdagen.

Vårdnadshavarna i årskurs 9 är välkomna att följa elevernas kortege över skolgården på torsdag den 9 juni klockan 9.20 cirka.

Vårdnadshavarna i F-3 är välkomna att lyssna till elevernas sommarsånger vid respektive årskursflygel på torsdag 9 juni klockan 15.00.

Avslutningstider

Årskurs 9

  • Onsdag 8 juni kl 18.30-23.30 har årskurs 9 avslutningsmiddag med sina lärare i Nya Centralskolans skolrestaurang.
  • Torsdag 9 juni kl 9-10.30 har årskurs 9 skolavslutning med sina lärare och får sina betyg på Nya Centralskolan.
  • Torsdag 9 juni cirka 9.20 har årskurs 9 kortege över skolgården där vårdnadshavare inbjuds att delta.

Förskoleklass och årskurs 1-3

  • Torsdag 9 juni kl 8-15.30 har F-3 skolavslutning i respektive årskurs med sina lärare på Lunneviskolan.
  • Torsdag 9 juni klockan 15.00 sjunger eleverna sommarsånger vid respektive årskursflygel. Vårdnadshavare är välkomna att komma och lyssna.

Årskurs 4-9

  • Fredag 10 juni kl 9-11 har årskurs 4-8 skolavslutning i respektive årkurs med sina lärare på Nya Centralskolan. Betyg skickas hem till eleven med vanlig postgång.