Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 22 september 2016

Linus Karlsson uppvaktad av kommunen

Linus Karlsson, som vann silver i bordtennisens lagtävling i Paralympics tillsammans med Emil Andersson, är nu tillbaka i Grästorp.

Onsdagen den 21 september uppvaktades han med blommor och tårta av Grästorps kommun.

Här beskriver han känslan efter att ha spelat hem silvret:

- Just nu känns det bra här, med lite distans till tävlingen. Jag var lite besviken direkt efter finalen såklart, vilket man skall vara, men på det stora hela så gör jag och Emil en fin insats och vi är stolta över hur vi genomförde lagspelet.

Vad säger du om finalen?

- Den blev spännande och jämn, vilket vi visste på förhand. Vi valde att vända på laget så att jag skulle spela direkt efter dubbeln då jag aldrig tidigare mött deras bästa spelare. Dubbeln kände vi skulle bli avgörande vilket den i slutändan blev. Jag är dock övertygad om att Emil hade gått in och avgjort till våran fördel om vi hade vunnit dubbeln.

Vad tycker du om supporten från alla grästorpare? Det är många som hejat på dig!

- Jag är otroligt tacksam såklart! Det är Grästorp jag kommer ifrån och här jag har växt upp och samtidigt finns många av mina nära och kära här så det betyder väldigt mycket. För mig personligen värmer det extra mycket i mitt hjärta när det kommer hälsningar från grästorpare, så stort tack för all er support!