Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 31 juli 2017

Webb-tv: Grästorp på fjärde plats i Skaraborgskampen

Grattis Grästorp!
Det blev en fjärdeplacering för Grästorps kommun i P4 Skaraborgs tävling Skaraborgskampen där deltagarna Stefan Bodhall, Anna Harjapää, Daniel Wilson tillsammans med grästorparna med lätthet bland annat fick uppgiften att leverera skridskor till torget på utsatt tid!
Ett lysande exempel på hur Grästorpsandan fungerar när det verkligen gäller.

Samtliga 16 kommuner i Skaraborg deltar i Skaraborgskampens olika tävlingsmoment under sommaren där välkända personer från varje kommun ställer upp och slåss för sin ort.

-Glöm inte att slå på radioapparaterna och lyssna efter uppdrag som ni lyssnare från Grästorp kan hjälpa till med. Vi kommer att behöva er hjälp med att få fram 50 upplagor av ett valt objekt, efterlyste Anna Harjapää, en av deltagarna i Skaraborgskampen, i ett inlägg på Grästorps kommuns facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. innan tävlingen började.

Grästorparna gick man ur huse för att under tisdagsförmiddagen hjälpa till med de olika uppdragen som deltagarna fick i uppdrag att lösa tillsammans med radiolyssnarna i Grästorp.

Första uppdraget var att få fram 50 par skridskor till torget på inom loppet av en timma på tisdagsförmiddagen. Något som grästorparna levererade med råge. Att få fram 20 scouter och en sotare i full mundering till torget var också en av uppgifterna som klarades av vilket gav Grästorp en fjärdeplacering i tävlingen.

Den vinnande kommunen kommer utses den 17 augusti av programledarna Torbjörn Borg och Ewa Ohlsson.