Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 2 oktober 2017

Play: Linda och Shirely möttes igen

Shirely Clamp och Linda Esseholt Hermansson sjöng Min kärlek.

Över 5000 besökare kom till invigningen av den 10:e upplagan av Nossan Ljusfestival vilket innebar besöksrekord. På plats på Stora scenen möttes "The lookalikes" Shirely Clamp och kommunchef Linda Esseholt Hermansson igen för att sjunga den välkända låten Min kärlek tillsammans.

I september träffades Shirely Clamp och Linda Esseholt Hermansson varandra för första gången eftersom de anser sig vara varandras "lookalike". Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I helgen möttes de igen. Denna gången på scenen. Efter att Linda Esseholt Hermansson hållt sitt invigningstal sjöng de tillsammans. Allt till publikens jubel.

Totalt har över 200 ideella krafter lagt ner över 2000 timmar för att få alla lampor på plats till Nossan Ljusfestival som kommer pågå varje kväll under hela veckan fram till den 7 oktober.

Gå promenaden längs ån Nossan som är vackert ljussatt. De populära spökena och underhållning med olika teman är en upplevelse för hela familjen.

Promenaden är cirka tre kilometer naturskön promenad där ån Nossan visar upp ett av sina finaste avsnitt, den mellan Hölja och festivalområdet i Forshall. Forshallspromenaden har uppgraderats och är mer anpassad för funktionshindrade.

Festivalen besöks årligen av cirka 26.000 besökare under åtta dagar varje höst.

Du hittar hela programmet här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.