Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 31 januari 2018

Utmaningen 2018 igång – möt årets deltagare

I Grästorp pågår Hälsoveckan för fullt och igår presenterades deltagarna i utmaningen 2018. Utmaningen ger fyra personer möjlighet att komma igång med träning och hälsosamma vanor och låter oss andra följa med online.

Utmaningen 2018 är ett samarbete mellan Hälsa Grästorp och CB for life. Intresserade hade möjlighet att ansöka till 17 januari och igår presenterades de fyra deltagarna i Kulturhuset i Grästorp under den pågående Hälsoveckan.

Deltagarna kommer bland annat att få en skräddarsydd träningsplan, kostråd och träna tillsammans både ute och inne varje vecka. Du kommer kunna följa utmanarna på Grästorps kommuns facebooksida Länk till annan webbplats. och webb-tv.

Årets deltagare i utmaningen 2018

Årets deltagare är Joakim Karlsson 35, Kristina Rudolfson 58, Stellan Thuresson 71 och Sanna Berggren 30.

Joakim är en trebarnsfar som arbetar som grävmaskinist och vill bland annat vara med i utmaningen för att kunna bidra till god hälsa för hela familjen. IT-strategen Kristina har ett stillasittande jobb och vill få en kick att komma igång igen. Stellan hoppas kunna inspirera andra pensionärer genom att dela med sig av sina erfarenheter och Sanna vill få en starkare kropp och ett piggare inre med hjälp av utmaningen.

Deltagarnas åldrar, bakgrund och erfarenheter varierar men en sak har de alla gemensamt – viljan att komma igång med hälsosamma vanor.