Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 2 februari 2018

Johan Skoglund gör entré

Johan Skoglund började som samhällsbyggnadschef i Grästorps
kommun igår. Han kommer närmast från Lidköpings kommun.

Välkommen Johan – berätta lite om vem du är

Mitt namn är Johan Skoglund och jag påbörjar arbetet som samhällsbyggnadschef i Grästorp kommun och det känns väldigt inspirerande. Intresset för att bygga ett hållbart samhälle tillsammans med medborgare, föreningsliv och näringsliv lockade i tjänsten som samhällsbyggnadschef.

Jag har de senaste tolv åren arbetet i Lidköpings kommun som Fritidschef. På min fritid ägnar jag mig mycket åt att skjutsa barn till aktiviteter, men när det finns tid över idrottar jag gärna själv eller håller till ute i skogen på Kålland.

Kontakt
E-post: johan.skoglund@grastorp.se