Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 20 juni 2018

Fem lediga tomter i Kvarteret Korallen

Mellan den 20 juni och 6 juli finns fem tomter tillgängliga för försäljning i Kvarteret Korallen på Brännebacka. Intresseanmälan är öppen under 16 dagar och sker via telefon eller e-mail till kommunen.

Kvarteret Korallen är beläget i attraktiva Brännebacka. Området är ett av de nyaste bostadsområdena och Korallen är den tredje etappen av tomter som säljs i området. Beläget intill Nossan med närhet till Grästorps centrum är området väldigt populärt för nybyggen. Områdeskartan ovan visar hela det nybyggda området på Brännebacka, där Kvarteret Korallen är området längst till höger.

För detta område har Kommunstyrelsen beslutat om speciella regler och tillämpar lottning för utförsäljning. Hanteringen är sådan att de som är intresserade kontaktar kommunen via telefon eller e-mail. Alla intressenter registreras noggrant men utan inbördes rangordning.
Innan lottningen kommer varje person tilldelas ett nummer för att säkerställa rättvis behandling. Efter lottning får de fem personer som tilldelats tomt välja vilken tomt de vill ha, utifrån turordningen i lottningen (den som dras först får välja tomt först och så vidare). Om inte alla tomter säljs gäller först till kvarn – ingen ny lottning sker alltså därefter.

Lottningen sker 9 juli kl 13.00 i Samlingssalen.

Nedan finns en bild på de olika tomterna och deras yta. Anledningen till den till synes konstiga uppdelningen mellan tomt nr 3 och 4 är att det går en väg ovanför tomt nr 4.

Tomter kvarteret Korallen

En tomt kostar 140kr/kvm exklusive Vatten- och avloppsanslutning. Anmälan sker till Miljö- och
byggnämnden på miljoochbygg@grastorp.se eller via telefon på 0514-58141.

Vi ser fram emot era samtal och mail!