Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 4 juli 2018

Karolina ny personalchef

Grästorps kommun är klara med rekryteringen av personalchef efter att Elisabeth Funck meddelat att hon går vidare mot nya utmaningar. Det blir Karolina Nilsson Kjäll som tar över och tillträder i höst.

Det var flera kvalificerade sökande till tjänsten som personalchef i Grästorps kommun. Nu är rekryteringen avslutad och det blir Karolina Nilsson Kjäll som tar vid som personalchef efter Elisabeth Funck efter sommaren.

Karolina kommer, tillsammans med chefer och medledare, bland annat att fortsätta kommunens arbete med Grästorp 5.0 som är ett arbete som pågår för att möta utmaningar och säkra framtidens välfärd i Grästorp.

Vi har haft ett mycket stort intresse för tjänsten med 23 sökande varav många högt
kvalificerade. Det är fantastiskt roligt att trenden håller i sig och att
duktiga människor söker sig till Grästorps kommun! Valet föll dock på Karolina
som har allt det som vi letade efter hos en blivande personalchef, både erfarenhetsmässigt men även som person. Jag ser mycket fram till att fortsätta och bygga framtidens välfärd tillsammans med Karolina och att tillsammans med henne och övriga medledare i Grästorps kommun sätta färg och form på Grästorp 5.0.
Karolina kommer att bli en nyckelspelare i det arbetet. Det kommer att bli en
riktigt rolig resa, säger kommunchef Linda Esseholt Hermansson.

Karolina arbetar idag som personalstrateg i Skara och ser fram emot att utvecklas vidare i Grästorps kommun i höst.

Det känns fantastiskt roligt att få förtroendet att tillträda som ny personalchef i Grästorp och få vara med på kommunens resa mot Grästorp 5.0. Jag har trivts mycket bra som personalstrateg i Skara kommun där jag arbetat de senaste 12 åren men nu är det dags för mig att gå vidare mot nya, spännande utmaningar och få lära känna och utvecklas vidare i en ny organisation. På fritiden är jag en engagerad och aktiv idrottsmamma vilket föranlett ett flertal besök i Grästorps idrottshall. Det ska nu bli roligt att få lära känna Grästorp från ett nytt perspektiv, säger Karolina Nilsson Kjäll.