Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 5 oktober 2018

PLAY: Skidtunnelprojektet Arena Skubbet trappar upp

En intresserad investerare betyder att det som från början verkade vara en tokig idé ser ut att bli verklighet. Tack vare pengar från Åse Viste Fonden kunde projektledaren Oluf Skoogh anställas för att ta projektet
till nästa nivå.

I Grästorp lever visionen om att skapa ett aktivitetscenter med världens längsta skidtunnel. Att det finns en investerare som är intresserad av projektet gör att visionen allt mer går att ta på.

Arena Skubbet är verkligen en häftig idé! Allt bygger på privata finansiärer där vi idag har en stark kandidat. Det är viktigt att poängtera att inga kommunala medel används i detta arbete, säger Mona Wesslen, kommunutvecklare.

En förstudie genomfördes under våren med hjälp av EU-medel och fördjupas nu med hjälp av pengar ur Åse Viste Fonden. Som ett led i den fördjupade studien anställdes projektledaren Oluf Skoogh efter sommaren med uppdraget att sälja, marknadsföra och informera.

Mitt säljuppdrag handlar just nu om att vi är på jakt efter hyresgäster som vill vara en del av denna häftiga arena. Som en del av marknadsföringen håller vi på att skapa en 3D-film och för att informera bjuder vi in allmänheten till en infoträff 18 oktober. Jag har verkligen fått världens häftigaste uppdrag, berättar Oluf.

Vill du veta mer om Arena Skubbet?

Besök gärna projektets hemsida. Du är också välkommen till Kulturhuset 18 oktober klockan 18.30 till cirka 19.30 för att ställa frågor och få information om Arena Skubbet.