Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 29 juni 2020

 Öppna förskolan tillbaka i höst

Öppna förskolan är en plats där nyblivna föräldrar och små barn kan träffas och ha en stunds trevlig samvaro några gånger i veckan, och finns på familjehuset Agera, i kommunens hus. I höst går det återigen att besöka öppna förskolan.

- Det känns väldigt roligt att vi öppnar i höst igen, säger Linda Hurtig, samordnare på familjehuset Agera i Grästorp. Vi har haft stängt i vår, och det har varit tråkigt men nödvändigt, med tanke på omständigheterna.

Tiderna är samma som vanligt, tisdagar, onsdagar och fredagar mellan 9-12, och det blir sångstunder, fri lek och pyssel - bland annat.

- Tanken är att man kan komma och gå som man vill, och det finns dessutom möjligheter att leka utomhus på vår bakgård. Öppnandet sker i samråd med medicinskt ansvarig sjuksköterska i Grästorp. Vi är noga med hygienen och med städningen, och givetvis ska både barn och vuxna som kommer vara symptomfria, avslutar Linda Hurtig.

För exakta datum när öppna förskolan startar, håll utkik på kommunens hemsida och på familjehuset Ageras Facebooksida Länk till annan webbplats..