Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 25 augusti 2020

Grästorp startar med corona-säkrade aktiviteter

Efter en vår av idel inställda aktiviteter och arrangemang, så är det många som så sakteliga startar upp igen - och så även Grästorps kommun.

 Efter en tyst och stillsam vår orsakad av corona, så är det flera aktiviteter och verksamheter som startar upp igen, men nu med ett nytt tänk:

Vi tänker hela tiden smittskydd, och att aktiviteterna vi startar upp är corona-säkrade, säger Linda Esseholt-Hermansson, kommundirektör i Grästorp.

Onsdagkvällarna på Kulturhuset kommer till exempel att flyttas till Konserthuset. Där finns det större utrymmen, och publiken är givetvis begränsad enligt myndigheternas rekommendationer.

Öppna förskolan är en annan träffpunkt som precis öppnat, och it-pedagog Edis Hadzic är återigen beredd på att ta emot besökare i Kulturhuset som har frågor gällande teknik. Då gäller enskilda, bokade träffar med Edis, som kommer att bära munskydd. Handtvätt, handsprit och så givetvis avstånd är annat som måste tas i beaktande.

Och givetvis gäller det att besökare och deltagare är friska. Har man minsta symptom så ska man stanna hemma och inte träffa någon, varken på jobb, skola eller fritid. Det är ett stort personligt ansvar som vilar på var och en av oss nu. avslutar Linda Esseholt- Hermansson.

Grästorps kommun publicerar löpande information om aktiviteter och arrangemang på hemsidan. Kulturhusets program för våren samt mer information om detta kommer under veckan.

It-pedagog Edis Hadzic har telefonnummer 0514-580 82