Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 7 september 2020

Livestreamad onsdagskväll

Biljetterna till onsdagens föreläsningar med Ann-Christine Ruuth har gått åt i rekordfart, och nu finns det bara ett fåtal kvar. För er som inte kan vara på plats, så har vi ändå goda nyheter att komma med: föreläsningen klockan 18 kommer att livestreamas på kulturhusets Facebooksida.

Det känns jätteroligt att kunna erbjuda det här, säger Hanna Sundblad, kulturutvecklare i Grästorp. Vi börjar livestreama prov nu på onsdag, men hoppas kunna fortsätta under hösten ifall livestreamade kulturkvällar är något som grästorparna uppskattar.

Livestreamen är, precis som namnet antyder, live. Det innebär att sändningen sker i realtid, och att den inte kommer att vara tillgänglig efter det att kulturkvällen är till ända. Detta på grund av upphovsrättsliga skäl.

För att följa livestreamen behöver du ha ett konto på Facebook. Gilla Kulturhusets sida Länk till annan webbplats. och ha den uppe på onsdag klockan 18, då föreläsningen börjar.

Föreläsningarna med Ann-Christine Ruuth är en del av prideveckan 7-12 september, och arrangeras i samarbete med Folkhälsorådet, Socialstyrelsen, ungdomsmottagningen och kulturhuset i Grästorp.

Observera att det bara är föreläsningen klockan 18 som livestreamas.