Dela sidan på sociala medier

Det ska va gott att leva

Ett projekt som samarrangeras mellan Ungdomsverksamheten 0514, Familjehuset Agera och Svenska kyrkan Grästorps pastorat.

Den första maj 2022 drog projektet Det ska va gott att leva igång av tre aktörer som tillsammans känner att det finns en målgrupp i Grästorp som saknar att ha någonting att göra. Detta kan bero på att man inte trivs inom idrottsverksamheterna som erbjuds i kommunen eller att man passerat åldern för att kunna gå till ungdomsgården.

Syftet med projektet är att motverka psykisk ohälsa och ge alla möjligheten att få känna sig sedda och bekräftade för den de är. Projektet sträcker sig till 15 juni 2023 och aktörerna kommer anordna olika aktiviteter som så många som möjligt ska kunna ta del av.

Från vänster: Sofia Engström, folkhälsostrateg, Gunnar Helmerson, Grästorps pastorat, Per Lundh, Familjehuset Agera, Emma Hultqvist, 0514 Ungdomsverksamheten, Inger Nordström, 0514 Ungdomsverksamheten

Håll utkik på verksamheternas sociala medier för kommande aktivititer och se bilder från tidigare utflykter som de varit på:

Facebook: 0514 Ungdomsverksamheten Länk till annan webbplats.

Facebook: Familjehuset Agera Länk till annan webbplats.

Facebook: Grästorps pastorat Länk till annan webbplats.