0514 Ungdomsverksamheten

Ungdomsverksamheten 0514 är till för alla ungdomar mellan årskurs 6 till årskurs 2 på gymnasiet och riktar sig till ungdomar i Grästorps kommun.

Det är gratis att delta och vi erbjuder ungdomarna gratis mellanmål varje dag.

Ungdomsverksamheten ligger i karlavagnens lokal (röd byggnad mitt emot Nya Centralskolan).

Ungdomsverksamheten vänder sig till dig som är ung och bor i Grästorp. Vi verkar för att främja social- och personlig utveckling hos unga. Personalen har som uppgift att stötta och uppmuntra unga att bli aktiva & delaktiga i verksamheten och i samhället. Genom att arbeta med delaktighet och inflytande av unga uppmuntrar verksamheten till jämställdhet, mångfald, kreativitet och engagemang.

På ungdomsgården kan du fika, chilla, baka, pyssla, spela spel, Xbox, musik, skapa, hänga, spela pingis, laga mat och se på film! Ibland planerade aktiviteter som bubbleball, besöka Spökhuset och bowling. Ungdomsverksamheten 0514 erbjuder dig en meningsfull fritid där du får inflytande och kan påverka.

Under hösten 2022 görs en storsatsning i lokalen genom att öppna upp verksamheten alla vardagar i veckan. Från och med vecka 34 kommer ungdomsgården ha öppet tisdagar och torsdagar för årskurs 6 (barn födda -10). Måndag, onsdag och fredag är det öppet för årskurs 7 till 2 på gymnasiet.

Öppettider hösten 2022

• Måndagar kl. 15.30-21.00 (årskurs 7-2 gymnasiet)
  • Tisdagar kl. 15.30-20.00 (endast årskurs 6)
  • Onsdagar kl. 15.30-21.00 (årskurs 7-2 gymnasiet)
  • Torsdagar kl. 15.30-20.00 (endast årskurs 6)
  • Fredagar kl. 14.00-21.00 (årskurs 7-2 gymnasiet)

Facebook & Instagram

Gilla gärna vår Facebooksida 0514 Ungdomsverksamheten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Ungdomsverksamheten 0514 Länk till annan webbplats. så får du uppdateringar om vad som händer!

Personal

Varje kväll med verksamhet är vi flera vuxna på plats som är vana vid att arbeta med ungdomar i kommunen.

Ungdomsverksamheten 0514 har telefonnummer: 072-0236821

Aktiviteter på lov

Inför sport- och höstlov trycker Föreningsservice en aktivitetsbroschyr som delas ut till alla elever. I den finns ett rikligt utbud med olika aktiviteter.
Föreningsservice har telefon 0514-582 83.